Regelmatig informatie in uw mailbox

  • De Brief aan de aandeelhouders: daarin worden opmerkelijke activiteiten beschreven van de Groep, de laatste activiteiten van de aandeelhouders en specifieke thema’s die van belang zijn voor Belgische aandeelhouders, bijvoorbeeld de belastingwetten die van toepassing zijn op dividenden.
  • Het tijdschrift “Perspectief”: tijdschrift waarin de industriële actualiteit van GDF SUEZ wordt behandeld.
  • Het programma van de club en van de Business School, evenals uitnodigingen en brieven over de financiële en fiscale actualiteit, etc.

Gelegenheden om anderen te ontmoeten

Door industriële locaties te bezoeken van de Groep kunt u “op het terrein” zelf de vakgebieden zien die door GDF SUEZ worden uitgeoefend en de mechanismen en werking zien van onze innoverende installaties. Het is ook een uitgelezen gelegenheid om andere leden van de Club te ontmoeten. U kunt tevens deelnemen aan verschillende conferenties over actuele thema’s.

GDF SUEZ nodigt u tevens uit voor de jaarlijkse ontmoeting met het Management.
U krijgt de gelegenheid om met onze Algemeen Directeur Gérard Mestrallet te spreken en commentaar te leveren over nieuws, de uitdagingen en toekomstperspectieven waar onze Groep voor staat.

U kunt ten slotte in verschillende ruimtes die gereserveerd zijn voor investeerders en ook tijdens culturele activiteiten van de Club medewerkers ontmoeten van de Club van aandeelhouders.

Financiële opleidingen

Voor aandeelhouders die minimaal 25 aandelen bezitten, stelt GDF SUEZ kwalitatieve hoogwaardige informatie ter beschikking zodat zij hun status van aandeelhouder zo goed mogelijk kunnen uitoefenen.
De Shareholders’ Business School biedt aandeelhouders de mogelijkheid om zich vertrouwd te maken met de financiële markten, de boekhouding, het recht en de belastingwetten.
U wordt in de gelegenheid gesteld lessen te volgen en aan het einde van de cursus examen af te leggen om uw kennis te testen en een certificaat te ontvangen.