SAP SuccessFactors id
32729
  Retour

Stage Communicatie

Date de publication : 28/05/2024

Requisition ID : 27386


Stage Communicatie

Studeer je en ben je op zoek naar een uitdagende meewerkstage op een professionele communicatie afdeling?

 

Zoek je een stage waarbij je in korte tijd veel ervaring opdoet? En wil je bovendien graag aan de slag bij een professionele organisatie met een sterk merk? Dan hebben wij een prachtige kans voor je. Als stagiair Communicatie bij ENGIE Energie is het jouw uitdaging om met de kennis en ervaring die je tot nu toe hebt opgedaan tijdens je opleiding, een toegevoegde waarde te zijn voor het team communicatieprofessionals. Je werkzaamheden zijn zeer divers, waardoor je tijdens je stage een goed beeld krijgt van de taken en activiteiten van een communicatieafdeling. Daarnaast krijg je veel ruimte om jouw stage tot een succes te maken.

 

Wat ga je doen bij ons?

Je werkt actief mee met onze communicatieprofessionals en houdt je onder meer bezig met de dagelijkse werkzaamheden van een communicatieafdeling, zoals:

 • Content ophalen en hierover schrijven voor interne kanalen;
 • Ondersteunen van diverse soorten evenementen;
 • Ontwikkelen van diverse communicatiemiddelen (filmpjes, posters, flyers);
 • Up to date houden van projectenwebsites, social media en intranet;
 • Meewerken en –denken aan lopende projecten, zoals het intranet;
 • Omdat het een meewerkstage betreft is het uitvoeren van een onderzoek niet full-time mogelijk, maar wel part-time. Het  onderwerp zullen we in overleg bepalen. http://pixel-geo.prfct.co/cs/?partnerId=twtrhttp://pixel-geo.prfct.co/cs/?partnerId=opxhttp://pixel-geo.prfct.co/cs/?partnerId=pubhttp://pixel-geo.prfct.co/cs/?partnerId=rbcnhttp://pixel-geo.prfct.co/cs/?partnerId=goohttp://pixel-geo.prfct.co/cs/?partnerId=fbxhttp://pixel-geo.prfct.co/seg/?add=2009978,2108058&source=js_tag&a_id=29367http://ib.adnxs.com/seg?t=2&add=2108058

 

Wie zoeken wij?

Je bent een HBO student(e) Communicatie of studeert een vergelijkbare richting en kunt goed schrijven. Dat wil zeggen: zowel correct Nederlands als aantrekkelijke en duidelijke teksten. Je bent van nature nieuwsgierig, maar kunt ook goed luisteren. Verder ben je communicatief vaardig, nauwkeurig en enthousiast, en houd je van aanpakken en regelen.

 

Wat kunnen wij jou bieden?

 • Een gave stage per september 2024 voor 5 dagen per week, voor de duur van zo’n 5 maanden;
 • Een dynamische omgeving waarin je werkt met fijne en professionele collega's en een prachtig veelzijdig bedrijf vertegenwoordigt;
 • Standplaats is Zwolle, hier verwachten we je minimaal 2 dagen in de week aanwezig te zijn. Voor de overige dagen is hybriede werken ook mogelijk.
 • Goede begeleiding;
 • Voor de stage is een vergoeding van €500,- per maand vastgesteld op basis van 40 uur per week.

 

Wie zijn wij?

ENGIE Nederland is actief op zowel de consumentenmarkt als de zakelijke markt. Samen werken we aan een mooie toekomst. De energietransitie is een wereldwijde beweging: samen staan we voor de ontwikkeling van duurzame, CO2-arme energie en het terugdringen van energieverbruik. We zoeken naar efficiëntere energie-oplossingen die het dagelijks leven veranderen en doen dit onder de merknaam ENGIE.

 

ENGIE Energie
De wereld van energie verandert. ENGIE is een wereldspeler die voorop wil lopen in deze verandering. Door de eigen energiebronnen stapsgewijs te verduurzamen en bijvoorbeeld digitalisering in te zetten. En vooral door klanten de regie in handen te geven hun totale energiekosten te managen en te optimaliseren. ENGIE heeft de deskundigheid en ervaring in huis om voor klanten de beste (duurzame) energieoplossingen te realiseren.

 

Heb je vragen?

Het betreft een stage met als standplaats Zwolle. Is dit jouw ideale stage? Solliciteer dan en vergeet niet in een uitgebreide motivatie toe te lichten wat jij te bieden hebt en waarom wij jou moeten uitnodigen voor een gesprek. Heb je vragen? Bel dan gerust voor meer informatie met Isabelle Kuper-Borsboom 06-10560274.

ID de l'offre d'emploi
27386
Organisation
Langue sur SAP SF
nl_NL
Niveau d'expérience
Domaine d'activité
Job Contract
Job City
Job Posting Date
job_division_level_one
job_mapped_organization
  Retour

Senior Specialist HSE bij Groen Gas

Date de publication : 22/04/2024

Requisition ID : 25992


Senior Specialist HSE bij Groen Gas

Als Senior Health, Safety & Environment (HSE) Specialist Groen Gas bij ENGIE word jij verantwoordelijk voor het (strategisch) beleid op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu (HSE) voor onze Groen Gas locaties in Nederland. Jij wordt bovendien onze HSE sparringpartner voor het MT maar ook voor onze collega’s op locatie. Wil jij hier onze specialist en expert in worden?

 

 

Wat ga je doen als Senior HSE Specialist Groen Gas?

De energiemarkt is volop in beweging en ENGIE wil versneld overschakelen op duurzame energie. De ontwikkeling van Groen Gas is een belangrijke pijler hierin. In deze functie word jij de specialist binnen onze nieuwe business unit Renewable Gases Europe (RGE) en het aanspreekpunt voor het MT. Op het gebied van Groen Gas kun je pionieren en duurzaam veiligheidsbeleid neerzetten. Hieronder zijn de belangrijkste taken en verantwoordelijkheden:

 • Ontwikkelen en uitvoeren van beleid en procedures op het gebied van HSE: Je bent verantwoordelijk voor het opstellen en implementeren van beleid en procedures met betrekking tot gezondheid, veiligheid en milieu. Dit omvat het vaststellen van richtlijnen en regels om risico’s te minimaliseren en veilige werkpraktijken te bevorderen.
 • Verzorgen van opleidingen en informatiesessies voor medewerkers: Je organiseert trainingen en bewustmakingsprogramma’s om medewerkers op de hoogte te houden van veiligheidsprotocollen en -procedures. Ook zorg je ervoor dat iedereen op de hoogte is van de “Life Saving Rules” en dat aannemers zich aan het HSE-beleid houden.
 • Bewaken van de effectieve implementatie van het werkvergunningsysteem op locatie(s): Je zorgt ervoor dat werkvergunningen correct worden afgegeven en opgevolgd. Je handhaaft beheersmaatregelen bij het gebruik van gevaarlijke stoffen.
 • Interne en externe audits en interne inspecties: Je bent betrokken bij audits en inspecties om te controleren of HSE-plannen en -procedures correct worden geïmplementeerd. Je evalueert de naleving van veiligheidsnormen en identificeert verbeterpunten.
 • Begeleiden van incidentenonderzoeken en rapportage: Je onderzoekt incidenten en ongevallen om de oorzaken te begrijpen en verbetermaatregelen te ontwikkelen. Je stelt rapporten op over de prestaties van het HSE-beleid.
 • Rapporteren aan de QHSE Manager of sitemanager: Je communiceert HSE-problemen aan het management en volgt acties op. Ook draag je bij aan het strategische beleid van de organisatie in Nederland.

 

Kortom, als Senior HSE Specialist Groen Gas draag je bij aan een veilige werkomgeving en werk je samen met collega’s om de strategie van het bedrijf te versterken. Geen dag is hetzelfde, en je wordt geconfronteerd met diverse projecten en uitdagingen in heel Nederland voor ENGIE op het gebied van Groen Gas.

 

Wie is ENGIE en waar kom je te werken?

Als Senior HSE Specialist Groen Gas is je standplaats Zwolle of Venray. Daarbij mag je veel onderweg zijn naar verschillende project- en/of productielocaties. Je werkt samen met de plantmanagers, projectleiders, werkvoorbereiders en andere specialisten. Dankzij het kleinschalige karakter van ENGIE in Nederland zijn de lijnen echter kort. Tegelijkertijd heb je wel de middelen van een grote internationale organisatie.

 

Groen gas is een belangrijke pijler in onze strategie. Dat is te zien op onze strategieplaat. ENGIE heeft in Nederland de doelstelling om groener te produceren en groener te leveren. In 2030 willen we 2,2 TWh aan groen gas produceren in Nederland. Met deze doelstelling loopt ENGIE bovendien voor op aankomende wet- en regelgeving. In 2026 wordt namelijk een bijmengverplichting van kracht, die ervoor moet zorgen dat in 2030 1,1 miljard m3 groen gas wordt bijgemengd in het Nederlandse aardgasnet om zo CO2 te reduceren.

 

Wat neem jij mee als Senior HSE Specialist Groen Gas?

Je bent een echte teamspeler die in staat is om samen met onze collega’s strategisch veiligheidsbeleid op te zetten binnen onze nieuwe businessunit RGE. Bovendien heb je een proactieve instelling om informatie op te zoeken en ben je bereid anderen daarbij in te schakelen. Je wilt je graag ontwikkelen tot specialist op het gebied van HSE en deelt graag je kennis. Je bent ook goed in het stellen van prioriteiten en hebt sterke organisatorische vaardigheden. Daarnaast:

 • Je hebt hbo werk- en denkniveau en je hebt bij voorkeur een afgeronde opleiding richting Hogere Veiligheidskunde (HVK) of direct vergelijkbaar.
 • Je hebt al ervaring opgedaan in een industriële omgeving en bent gespecialiseerd in veiligheid. Daarnaast beschik je over actuele kennis van de huidige en toekomstige Nederlandse wet- en regelgeving op het gebied van veiligheid.
 • Je hebt ook ervaring en kennis op het gebied van projectmanagement, aangezien veel van onze projecten nog in ontwikkeling zijn of nog ontwikkeld worden.
 • Je beheerst zowel de Nederlandse als de Engelse taal goed, zowel mondeling als schriftelijk.

 

Wat bieden wij jou als Senior HSE Specialist Groen Gas?

Wat bieden wij jou als Senior HSE Specialist Groen Gas? Wij kunnen enkel bouwen aan CO2-neutrale oplossingen van morgen, door collega’s duurzaam aan ons te binden. Daarom besteden we dan ook veel aandacht aan de bedrijfscultuur en (doorgroei)mogelijkheden, o.a. door het aanbieden van ontwikkelmogelijkheden. Maar bijvoorbeeld ook vitaliteitsdagen en bedrijfsfitness. Daarnaast krijg je ook nog:

 • Een salaris tussen de €3.500,- en €6.800,- (met doorgroeimogelijkheden) afhankelijk van kennis en ervaring en op basis van een fulltime dienstverband (schaal A11-A12);
 • 25 vakantiedagen, 13 ADV dagen en 3 ½ vitaliteitsdagen (o.b.v. een fulltime dienstverband);
 • 8% vakantietoeslag;
 • Eindejaarsuitkering van 4,5%;
 • Werkgevers bijdrage Benefit Budget van 1,8% van het bruto maandsalaris;
 • Een pensioenregeling bij het ABP waarvan wij 70% van de kosten op ons nemen;
 • Korting op je energiecontract met 100% groene stroom van ENGIE;
 • De mogelijkheid om hybride te werken is groot. Veel reguliere besprekingen zijn online. Vanwege de te verwachten reiskilometers behoort een leaseauto tot de mogelijkheden. ENGIE draagt bij met een laptop, telefoon en uitrusting voor een ergonomische ingerichte thuiswerkplek.

 

Ben je enthousiast? Solliciteer dan meteen door op de button hieronder te klikken.

 

Heb je vragen?

Voor vragen over de procedure kun je contact opnemen met Jos Boomsma, Senior Corporate Recruiter, via 06-12696240 of via jos.boomsma@engie.com.

 

* Uit onderzoek is gebleken dat mannen al reageren op een functie wanneer zij voor 60% voldoen aan de wensen van de toekomstig werkgever. Terwijl vrouwen pas reageren wanneer zij zelf vinden een 100% match te zijn. Zonde! Mocht je nu niet aan alle wensen voldoen en wel interesse hebben, laat het ons weten. We komen graag met je in contact!

ID de l'offre d'emploi
25992
Organisation
Langue sur SAP SF
nl_NL
Domaine d'activité
Job Contract
Job City
Job Posting Date
job_division_level_one
job_mapped_organization
  Retour

Productietechnicus in de Eemscentrale

Date de publication : 28/03/2024

Requisition ID : 24935


Productietechnicus in de Eemscentrale

Bij ENGIE ontwikkelen we duurzame energie voor de toekomst. We zetten ons in voor een CO2-neutrale economie en werken hard aan innovatieve oplossingen. Als Productietechnicus speel jij een cruciale rol binnen onze Eemscentrale en de energietransitie. Je komt te werken in een omgeving met hoogwaardige techniek en jouw en onze veiligheid staat voorop.

 

Wat ga je doen als Productietechnicus?

Binnen de Eemscentrale ben je medeverantwoordelijk voor maar liefst 10% van het opgestelde vermogen in Nederland! Een baan met veel verantwoordelijkheid. Jouw taak is ervoor te zorgen dat onze productiemiddelen en installaties in goede staat verkeren, zodat ze optimaal functioneren. Je werkt in een technische omgeving met veel dynamiek (bijvoorbeeld bij het opstarten van de eenheden) en een sterk veiligheidsgevoel. Jouw werkzaamheden omvatten onder andere:

 • Het bewaken van het productieproces en indien nodig ingrijpen of bijsturen.
 • Efficiënte realisatie van de productieplanning.
 • Het in- en uit bedrijf nemen van installaties.
 • Eerste analyse van verstoringen, die je indien mogelijk zelf verhelpt, of anders doorgeeft via een werkopdracht aan de afdeling onderhoud.
 • Veiligstellen van installatiedelen.
 • Het uitgeven van werkvergunningen zodat onderhoud kan plaatsvinden.

Dit alles doe je natuurlijk niet alleen, maar als onderdeel van een team waarin we elkaar helpen en ondersteunen. We werken volgens strikte instructies en procedures om veilig samen te werken. Daarnaast is het indienen van voorstellen voor verbeteringen aan de productie-installaties een essentieel onderdeel van jouw werk. Bij ons krijg je bovendien een volledig opleidingstraject om je te ontwikkelen tot een ervaren productietechnicus.

 

Waar kom je te werken?

Als energieleverancier werkt ENGIE hard aan de overgang naar een CO2-neutrale economie. Daarvoor zetten we in op verduurzaming van onze klantportefeuilles en flexibele energiecentrales, en werken we aan grootschalige groene waterstof, zon- en windenergie, biogas en energieopslag.

 

In Groningen staat de Eemscentrale, bestaande uit vijf STEG-eenheden (de EC3 tot en met EC7), die samen een productiecapaciteit hebben van 1800 MW. Dit komt neer op ongeveer 10% van het totale opgestelde vermogen in Nederland. De aanwezigheid van vijf STEG-eenheden is uniek in Europa en ook wereldwijd zeer uitzonderlijk.

De Eemscentrale produceert niet alleen elektriciteit, maar ook warmte. Deze warmte wordt benut voor ruimteverwarming van de centrale en dienstgebouwen. Zo wordt de energie uit het aardgas nog beter benut.

 

Wat neem jij mee als Productietechnicus?

Als productietechnicus ben je verantwoordelijk voor inspecties, keuringen, storingen, reparaties en aanpassingen. Deze werkzaamheden voer je uit binnen een werkomgeving waar alle installaties groot zijn en de processen indrukwekkend. Je werkt graag in teamverband en hebt de ambitie om je verder te ontwikkelen als productietechnicus. Daarnaast beschik je over:

 • Een afgeronde MBO opleiding zeevaartschool, algemene operationele techniek of een vergelijkbare richting.
 • Relevante werkervaring binnen een vergelijkbare werkomgeving, zoals de (chemische) procesindustrie of elektriciteitsproductie.
 • Je streeft naar kwaliteit en continuïteit, en veiligheid en milieubewustzijn zijn voor jou vanzelfsprekend. Je draagt voortdurend zorg voor je eigen veiligheid en gezondheid, evenals die van je collega’s.

 

Wat bieden wij jou als Productietechnicus / Operator?

Wij kunnen enkel bouwen aan CO2-neutrale oplossingen van morgen door collega’s duurzaam aan ons te binden. Daarom besteden we dan ook veel aandacht aan de bedrijfscultuur en (doorgroei)mogelijkheden, onder andere door het aanbieden van een persoonlijk ontwikkelbudget. Maar dat is niet alles! Je krijgt ook:

 • Salaris afhankelijk van ervaring tussen €2.800,- en €4.900,- op basis van een fulltime (38 uur) dienstverband (inschaling in schaal A8 met mogelijke doorgroei naar A9).
 • In deze functie krijg je ook een opleiding van ons en de mogelijkheid om door te groeien naar een rol als senior productietechnicus.
 • 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 4,5%.
 • 6 ploegendienst – met 25% ploegentoeslag.
 • 25 vrije dagen op basis van een fulltime dienstverband.
 • 3,5 vitaliteitsdagen per jaar.
 • Een pensioenregeling bij het ABP met een werkgeversbijdrage van 70%.
 • Aantrekkelijke ouderschapsregelingen.

 

Ben je enthousiast? Solliciteer dan meteen door op de button hieronder te klikken. Wacht niet te lang, want de vacature sluit zodra we de juiste kandidaat hebben gevonden.

 

Als je nog vragen hebt voordat je de knoop doorhakt, neem dan gerust contact op met Roel Zeilstra via roel.zeilstra@engie.com (Teamleider Bedrijfsvoering Eemscentrale). Je kunt ook contact opnemen met Jos Boomsma, via tel. 06-12696240 (Senior Corporate Recruiter). Een WhatsApp-bericht sturen mag ook.

 

Uit onderzoek is gebleken dat mannen al reageren op een functie wanneer zij voor 60% voldoen aan de wensen van de toekomstige werkgever. Terwijl vrouwen pas reageren wanneer zij zelf vinden dat ze een 100% match zijn. Zonde! Mocht je nu niet aan alle wensen voldoen en wel interesse hebben, laat het ons weten. We komen graag met je in contact!

ID de l'offre d'emploi
24935
Langue sur SAP SF
nl_NL
Niveau d'expérience
Job Contract
Job City
Job Posting Date
job_division_level_one
job_mapped_organization
  Retour

Onderhoudstechnicus Elektrotechniek

Date de publication : 18/12/2023

Requisition ID : 17241


Onderhoudstechnicus Elektrotechniek

Wil jij meewerken aan de energietransitie van vandaag maar ook voor de toekomst? En wil jij als technicus specialiseren in het onderhoud van elektrotechnische installaties waaronder meet- en regel en DCS-systemen? Dan zoeken wij jou als nieuwe collega!

 

Wat ga jij doen als Onderhoudstechnicus Elektrotechniek

Voor de versterking van de afdeling Onderhoud Eemscentrale, zijn wij op zoek naar een enthousiaste Onderhoudstechnicus! Ben jij een resultaatgerichte teamspeler met oog voor kwaliteit, proces en veiligheid en heb je interesse in DCS systemen en procestechniek, dan ben jij onze kandidaat! Wat ga je verder doen?

 

 • Onderhoud verrichten aan elektrotechnische installaties met name op het gebied van laagspanning. Dit doe je ook voor de meet- en regelapparatuur en DCS-systemen;
 • Je bereidt zowel correctieve als preventieve werkzaamheden voor en zorgt voor een juiste  uitvoering en nazorg;
 • Je coördineer kleine projecten en/of onderhoudstops die je samen met directe collega’s en/of met contractors uitvoert;
 • Je bent in staat een goede rapportage te maken van de uitgevoerde werkzaamheden;
 • Je draait mee in de consignatiedienst.

 

De afdeling onderhoud bestaat uit ongeveer 20 collega’s waaronder een teamleider werktuigbouwkunde, een teamleider elektrotechniek, vier werkvoorbereiders, één civiel coördinator en verder onderhoudstechnici (met verschillende specialismen). De sfeer in het team is ontspannen waarbij werk-privé balans een belangrijk aspect is. Veiligheid staat op één binnen het team.

 

Wat breng jij mee?

We zoeken vooral een leergierige collega die graag in teamverband werkt. Je bent sociaal ingesteld, stressbestendig en je durft te vragen. Kwaliteit en duurzaamheid zijn ook belangrijk voor je. Veiligheid en gezondheid staat bij jou en met jouw collega’s altijd op één. Daarnaast wil jij graag doorgroeien binnen jouw functie.

 

 • Je beschikt over een afgeronde Mbo-4 opleiding richting Electro-, Besturings- en/of Energietechniek (of vergelijkbaar);
 • Je hebt ervaring met laagspanningsinstallaties binnen de (chemische)procesindustrie en/of elektriciteitsproductie;
 • Je beheerst d Nederlandse en Engelse taal;
 • Je hebt kennis van MS Word en MS Excel en ervaring met procesautomatisering is een pre.

 

 

Wat bieden wij jou als  Onderhoudstechnicus Elektrotechniek? 

Wij kunnen enkel bouwen aan Co2-neutrale oplossingen van morgen, door collega’s duurzaam aan ons te binden. Daarom besteden we dan ook veel aandacht aan de bedrijfscultuur en (door)groeimogelijkheden o.a. door het aanbieden van een persoonlijk ontwikkelbudget. Maar ook vitaliteitsdagen en Bedrijfsfitness. Daarnaast krijg je ook nog: 

 

 • Een salaris tussen de €2.800,- en €4.800,- op basis van een fulltime dienstverband (met eventuele doorgroeimogelijkheden), definitieve inschaling is afhankelijk van kennis en ervaring. Deze functie valt in schaal A8 van onze CAO; 
 • 25 vakantiedagen, 13 ADV dagen en 2 ½ vitaliteitsdag (o.b.v. een fulltime dienstverband);
 • 8% vakantietoeslag;
 • Eindejaarsuitkering van 4,5%;
 • Werkgevers bijdrage Benefit Budget van 1,8% van het bruto maandsalaris;
 • Een pensioenregeling bij het ABP waarvan wij 70% van de kosten op ons nemen;
 • Korting op je energiecontract met 100% groene stroom van ENGIE; ;
 • Een persoonlijk ontwikkelbudget van € 500,- per jaar, welke je drie jaar mag opsparen tot maximaal € 1.500,-.

 

Interesse?

Solliciteer dan via de sollicitatiebutton. Heb je toch nog vragen voordat je de knoop doorhakt? Neem dan contact op met Jos Boomsma, Senior Corporate Recruiter, via  06-12696240 of met Erik Hut, Hoofd Onderhoud, via 06-48878121. 

 

* Uit onderzoek is gebleken dat mannen al reageren op een functie wanneer zij voor 60% voldoen aan de wensen van de toekomstig werkgever. Terwijl vrouwen pas reageren wanneer zij zelf vinden een 100% match te zijn. Zonde! Mocht je nu niet aan alle wensen voldoen en wel interesse hebben, laat het ons weten. We komen graag met je in contact!

 

 

ID de l'offre d'emploi
17241
Langue sur SAP SF
nl_NL
Niveau d'expérience
Job Contract
Job City
Job Posting Date
job_division_level_one
job_mapped_organization
  Retour

Maintenance Engineer Elektrotechniek

Date de publication : 04/12/2023

Requisition ID : 16766


Maintenance Engineer Elektrotechniek

Wil jij meewerken aan de energietransitie van vandaag maar ook voor de toekomst? En wil jij aan het stuur staan van onze elektrotechnische installaties binnen de Maxima-centrale. Wij zoeken een maintenance engineer elektrotechniek die onderhoudsplannen opstelt voor onze energiecentrale in Lelystad.

 

Maintenance Engineer Elektrotechniek / Meet- & Regeltechniek

 

 

Wat ga jij doen als maintenance engineer

Als maintenance engineer is het jouw uitdaging om de betrouwbaarheid, beschikbaarheid en levensduur van ‘jouw’ installaties, systemen en componenten te borgen. Dit doe je vooral voor de langere termijn. Je krijgt alle vrijheid om samen met je collega’s de afdeling, je functie en daarmee de onderhoudsconcepten verder te professionaliseren. Hiermee ben je medeverantwoordelijk voor een ongestoorde productie en een maximaal rendement. Je doet dit samen met de andere collega’s in jouw team en met ook andere technische specialisten binnen ENGIE en met onze technische projectteams.

 

 

Wat worden jouw belangrijkste verantwoordelijkheden?

 • Jij past jouw kennis en ervaring toe bij het optimaliseren van onderhoudsplannen. Ook zorg je voor de documentatie rond de te volgen protocollen. Bovendien zie je erop toe dat alles veilig en binnen de geldende wet- en regelgeving plaatsvindt;
 • Je bent in staat om samen met je collega installatiebeheerders een beeld te vormen over het multidisciplinaire aspect van de installatiedelen (WTB/EMRA). Hieruit kun jij de beste onderhoudsstrategie ontwikkelen;
 • Samen met een team van betrokkenen specialisten ben je verantwoordelijk voor het specificeren van de beschikbaarheid eisen. Dit geldt ook voor de technische eisen van installaties, systemen en componenten;
 • Je stelt onderhoudsconcepten, -programma's en -plannen op en je werkt mee aan een optimaal documentenbeheer. Daarnaast stel je de scope op van revisies, modificaties en projecten;
 • Je werkt nauw samen met collega’s van Onderhoud, Bedrijfsvoering, EMS en Laborelec. Ook werk je samen met diverse externe partijen en je rapporteert aan de Adjunct Manager Onderhoud.

 

 

Wat neem jij mee voor deze functie?

Wij zoeken een collega die graag onderhoudsplannen voor de lange termijn opstelt. Hierbij is het belangrijk dat je een gestructureerde aanpak hebt, analytisch ingesteld bent, nauwkeurig bent en je bent leergierig. In deze functie werk je veel met jouw collega’s binnen jouw afdeling maar ook met andere afdelingen en met externe specialisten. We vinden het daarom belangrijk dat je goed in het team meedraait.

 

 • Je bent in het bezit van een Hbo-diploma Elektrotechniek of vergelijkbaar. Het is een pré als je ook aanvullende trainingen op het gebied van onderhouds (plannen) hebt gevolgd;
 • Je hebt ervaring in een soortgelijke functie (zoals maintenance engineer) en met het werken met onderhoudsplannen. Bij voorkeur heb je deze ervaring opgedaan binnen de energie en/of procesindustrie;
 • Je beheerst de Engelse en Nederlandse taal in woord en schrift (een groot deel van onze installaties wordt immers geleverd door internationale leveranciers). Je communiceert bovendien gemakkelijk en je kunt goed luisteren.

 

 

 

Wat bieden wij jou als maintenance engineer? 

Wij kunnen enkel bouwen aan Co2-neutrale oplossingen van morgen, door collega’s duurzaam aan ons te binden. Daarom besteden we dan ook veel aandacht aan de bedrijfscultuur en (door)groeimogelijkheden o.a. door het aanbieden van een persoonlijk ontwikkelbudget. Maar ook vitaliteitsdagen en Bedrijfsfitness. Daarnaast krijg je ook nog: 

 

 • Een salaris tussen de €3.500,- en €6.500,- (met eventuele doorgroeimogelijkheden), afhankelijk van kennis en ervaring op basis van een fulltime dienstverband. Deze functie valt in schaal A12 van onze CAO.; 
 • 25 vakantiedagen, 13 ADV dagen en 2 ½ vitaliteitsdag (o.b.v. een fulltime dienstverband);
 • 8% vakantietoeslag;
 • Eindejaarsuitkering van 4,5%;
 • Werkgevers bijdrage Benefit Budget van 1,8% van het bruto maandsalaris;
 • Een pensioenregeling bij het ABP waarvan wij 70% van de kosten op ons nemen;
 • Korting op je energiecontract met 100% groene stroom van ENGIE; ;
 • Een persoonlijk ontwikkelbudget van € 500,- per jaar, welke je drie jaar mag opsparen tot maximaal € 1.500,-;

 

Interesse?

Solliciteer dan via de sollicitatiebutton. Heb je toch nog vragen voordat je de knoop doorhakt? Neem dan contact op met Jos Boomsma, Senior Corporate Recruiter, via  06-12696240 of met Nico van Galen, Adjunct-Manager Onderhoud, via +06-21999543. 

 

* Uit onderzoek is gebleken dat mannen al reageren op een functie wanneer zij voor 60% voldoen aan de wensen van de toekomstig werkgever. Terwijl vrouwen pas reageren wanneer zij zelf vinden een 100% match te zijn. Zonde! Mocht je nu niet aan alle wensen voldoen en wel interesse hebben, laat het ons weten. We komen graag met je in contact!

ID de l'offre d'emploi
16766
Langue sur SAP SF
nl_NL
Job Contract
Job City
Job Posting Date
job_division_level_one
job_mapped_organization